diumenge, 23 d’abril del 2017

JA TENIM NOM PER A LA PRINCESA!!!!

Bona nit, lectors il·lustrats!

Ja tenim nom per la nostra princesa. Vosaltres heu decidit que la princesa es digui ROSER.  Dues han estat les lectores que han escollit aquest nom: Amor Neriz i Susana Andrés. Bravoooooooooo!!!


Mireu, aquí teniu tots els vostres noms i el guanyador!!! M’encanta i sobretot m’encanta que ja tinguem un nom per la nostra princesa. Un nom que donarà peu a una història que s’està cuinant a poc a poc.... Ja us donaré més detalls, però vosaltres heu posat nom a la protagonista!!!!

I ara us proposo a tots que continuem jugant. LA SORPRESA que esperàveu és la següent: Oi, que coneixeu la Maleta Viatgera? Doncs LAPETITEKA inaugura entre tots els participants al nom de la princesa, EL CONTE VIATGER.  El llibre que viatjarà de punta a punta de la Península és El Zorro y la Estrella. Un àlbum il·lustrat que m’ha deixat enamorada de la seva història, de les seves il·lustracions, de la seva originalitat estilística. QUÈ EM DIEU, EL COMPARTIM???
 I COM HO FAREM? El nostre llibre viatjarà per ordre d’escriptura al blog. És a dir, el primer que va escriure el nom rebrà el llibre i passarà després al segon lector il·lustrat que va afegir la seva proposta de nom i així successivament. Us preguntareu com farem arribar el llibre a cada lector? Bé, LAPETITEKA és l’enllaç entre tots, així que jo donaré el toc de sortida al primer lector. Un cop aquest hagi acabat d’assaborir el llibre es posarà en contacte amb LAPETITEKA i ja buscarem la manera de fer-ho arribar al següent...
I QUÈ HEM DE FER? Gaudir de la seva lectura. Tenim una joia de la literatura il·lustrada!!! Al final del llibre, trobareu un sobre, allà, abans de passar el llibre al següent lector, haureu d’escriure les vostres impressions, allò que vulgueu deixar com a testimoni de les vostres emocions en llegir-lo....
I AL FINAL? Doncs al final, el llibre tornarà a LAPETITEKA i publicarem el recorregut que ha fet i totes les experiències que portarà dins seu, a través de vosaltres. Ah! I no tenim cap presa. El llibre ha de viatjar al seu ritme i al nostre, hem d’anar de bracet.

I això és tot, que no és poc!!! No us deixo ressenya del llibre encara, no vull condicionar cap lectura. La ressenya vindrà al final de tot el recorregut... Però sí que us deixo una fotografia per a que veieu la portada!!!



Aichhhh!!! Quina emoció! Ens ho passarem pipa!! 
VINGA QUE COMENCI EL VIATGE!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada