dimarts, 22 d’agost del 2017

DIES D'ESTIU A LA PLATJA

Hola lectors il·lustrats i petitekes,

Tot i que intentava desconnectar de tot, no he pogut evitar posar-me un moment a l'ordinador. Estic passant uns dies al Delta del Ebre. En el bell mig dels arrosals. Platja i excursions! I tot un paisatge per descobrir. Jo que sempre havia estat molt de l’Empordà, on vaig viure també,  he tingut una sensació de descoberta impressionant, no sé per què no havia mirat mai cap a baix. No em perdono el temps perdut i prometo tornar molt aviat. Quantes cares diferents té la nostra terra!!!
Doncs bé, visitant les Salines del Delta vaig trobar-me amb un llibret mariner fantàstic i que fa les delícies no només dels més petits. Us presento Què s’amaga dins el mar?

QUÈ S’AMAGA DINS EL MAR?

Autora-il·lustradora: Aina Bestard
Editorial: Cossetània Edicions
Etapa recomanada: Infantil






 Què s’amaga dins el mar?  és un àlbum que ens recorda molt a la nostra infantesa. Tots hem tingut a casa contes màgics, sí, sí, llibres que amaguen una història darrera dels seus colors i que només podem desxifrar fent servir unes ulleres o lupes de colors, moltes vegades és suficient amb tenir uns papers o filtres de color estil cel·lofana. Realment són molt divertits i a més desperten la cooperació entre lectors.



Què s’amaga dins el mar? ens descobreix les meravelles de l’oceà a cop de verd, blau i vermell. Cada color afegeix més visitants al món marí, peixos de tot tipus, algues, vaixells, icebergs, anemones que amaguen el peix pallasso, tortugues i balenes i mil éssers més que dansen tranquil·lament per aigües marines. Us ho passareu d’allò més bé amb els vostres petitekes!! I no només amb ells, vosaltres sols també us ho passareu pipa!





Molt recomanable a l’estiu i durant la resta de l’any ja que ens permetrà estar sempre una mica més a prop  de la mar.

 Ah! A més a més, aquest tipus de llibres ens permeten fer un munt d’activitats a l’aula, ja que activa la creativitat, la imaginació i la cooperació lectora. Feu una ullada a les suggerències.

ACTIVITATS
-      - Etapa Infantil: activitat 1 “Els colors i la imaginació”

-      - Etapa Primària: activitat 1: “El nostre llibre màgic”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada